Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Lediga lokaler och markytor

Örnsköldsviks kommun vill skapa goda förutsättningar för företag att etablera sig och växa. Därför jobbar vi bland annat med att bygga industrimark och att skapa möjligheter för attraktiva lokaler.

Välkommen att delta i markanvisningstävlingen
för fyra blivande tomter på Norra handelsområdet. Pågår till 2020-10-30.

Industrimark

Söker du tomt för handel, kontor eller industri? Ta kontakt med oss på kommunens mark- och planeringsenhet. Vi hanterar köp och försäljning av mark för industri-, kontors- och handelsändamål. Vi kan även hjälpa dig att hitta lämpliga områden just för din verksamhet.

Läs mer här om våra tillgängliga industriområden innan du kontaktar oss.

Lokaler

Är du intresserad av butiksyta i centrala staden, behöver du en lokal utanför staden eller i någon av våra mindre tätorter i kommunen eller ska du bygga ut eller bygga om? Hör då av dig till företagslotsen som kan hjälpa till med till exempel råd och tips på rätt lokal eller kartläggning om vilka tillstånd som behövs för bygget.

På vår interaktiva karta hittar du lediga lokaler I Örnsköldsvik. Du kan söka på både ort och storlek av lokal. Till kartan över lediga lokaler I Örnsköldsvik länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du som har en lokal för uthyrning kan också - kostnadsfritt - få den inlagd i vårt register.

Kontorshotell

Vill du hyra en kontorsplats? Via dessa företag kan du hyra en mindre kontorsyta med gemensamma personalutrymmen.

Det finns även möjlighet för dig som bor på landsbygden att boka en Närarbetsplats.

Sidan uppdaterades

2021-02-24

Sidansvarig: