Entreprenörsarena

Går du i årskurs 2 eller 3 på gymnasiet och vill testa driva eget företag? Sök till Entreprenörsarena och testa dina idéer på någon av entreprenörsplatserna. Årets entreprenörsplatser är Nyänget havsbad och kiosklänk till annan webbplats och Friluftscentralens rastplats och kiosklänk till annan webbplats.

Om Entreprenörsarena
Entreprenörsarena – en plantskola för unga entreprenörer där du får inflytande och ansvar över fysiska platser. Örnsköldsviks kommun har flera allmänna platser som är populära mötesplatser. För att ta tillvara på platsernas potential behöver din hjälp att utveckla kreativa aktviteter som skapar mervärde för besökarna och ökar platsernas attraktivitet.

Egenföretagare på Entreprenörsarena
På båda entreprenörsplatserna ingår du i ett team på fem personer. Så samla ihop ett gäng som kompletterar varandras egenskaper och sök. Era intäkter från verksamheterna behåller ni själva med motprestation att ni klipper gräs, plockar skräp, är värdar för platserna och ambassadörer för Örnsköldsvik & Höga Kusten.

Ekonomiska förutsättningar
Varje entreprenör får ett stipendium på 2000kr, stipendiet ska fungera som startkapital för företaget. Utöver startbidraget ersätter kultur- och fritidsenheten er för skötselasvaret, en ersättning om 2000kr per person.

Ansök om plats
Är du redo att testa dina affärsidéer? För att få möjlighet att driva företag på Entreprenörsarena behöver du göra en intresseanmälan. Du ansöker via formuläret nedan.

Sista anmälningsdag har passerat!

Sidan uppdaterades

2020-04-07

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Dennis Thydell
Verksamhetsansvarig
Ung utveckling
072-246 82 70
Skicka e-post

Mikael Westman
Områdesansvarig
Kultur- och fritidsavdelningen
070-191 76 37
Skicka e-post

Ansvarig chef

Lena Finne Jansson
Enhetschef folhälso- och kompetensenheten
0660 - 881 25
Skicka e-post