Viktig information om coronapandemin

Närarbetsplatser

Bra att veta

På några orter i kommunen finns så kallade närarbetsplatser. Närarbetsplatserna är ett sätt att tänka tvärtemot och vara med och stärka landsbygden. För den som bor på landsbygden blir det möjligt att jobba närmare sin bostad. Det sparar på och värnar om miljö, säkerhet, trygghet, livskvalité och mycket mer. En annan finess med närarbetsplatser är, förutom att anställda som bor eller har uppdrag i trakten slipper resa, att företagare och boende på orten enkelt ska kunna komma in för ett personligt möte.

Närarbetsplatserna finns i Bjästa, Bredbyn, Husum, Långviksmon och Gideå.

Vissa närarbetsplatser är öppna för företagare

Närarbetsplatserna riktar sig huvudsakligen till medarbetare och förtroendevalda inom Örnsköldsviks kommun. Men är du företagare och bor i Gideälvdalen-området (Björna, Långviksmon, Trehörningsjö, Gideå) och vill jobba nära? Då kan närarbetsplatsen på Jollen i Långviksmon eller Gideågården vara ett alternativ för dig. Är du som företagare intresserad av möjligheten, kontakta kommunens kontaktcenter för information och bokning. Om du skickar e-post: glöm inte att ange dina kontaktuppgifter, tid och datum samt vilken ort du vill du vill jobba på.

Som förtroendevald eller medarbetare i kommunen bokar du närarbetsplats via det interna kalendersystemet.

Närarbetsplatserna är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, skärm och tangentbord. Det enda du behöver ta med dig är din bärbara dator.

Kontakt

Kontaktcenter

Telefon: 0660-880 00, välj tonval 2

Öppettider telefon: 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)


Besök oss i stadshuset Kronan

Adress: Järnvägsgatan 6, entréplan

Öppettider besökscenter Kronan: 07:45–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:45–16:15)