Viktig information om coronapandemin

Du är här:

Prenumerera på nyheter via e-post

Markera en av, eller eller båda rutorna "Nyhet från ornskoldsvik.se" respektive "Aktuell händelse från ornskoldsvik.se". Fyll sedan i din e-postadress i fältet "E-post" och klicka på "Prenumerera". Varje gång vi publicerar en nyhetsartikel eller en aktuell händelse får du e-post med länk till sidan.

Till nyheter räknas den information som publiceras som ett nyhetsinslag på webbplatsens startsida. Det kan till exempel gälla information från kommunstyrelsens sammanträden, förändringar i verksamhet, utvecklingssatsningar, nya utbildningar och många andra frågor som berör människor som bor och verkar i Örnsköldsvik.

Via kategorin aktuella händelser kan du ta del av arrangemang och aktiviteter kopplat till olika verksamhetsområden. Det kan till exempel handla om temaveckor, föreläsningar, utställningar eller filmade inslag från någon verksamhet.

Hantera prenumerationer

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi använder inte dina personuppgifter du angett i något annat syfte. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter www.ornskoldsvik.se/gdpr Länk till annan webbplats.

Avsluta prenumeration

För att avsluta/ändra på dina prenumerationer, gå till sidan Mina prenumerationer.

Prenumerera på våra RSS-flöden

Du kan ha extra bra koll på vår hemsida genom att prenumerera på vårt RSS-flöde.